Garantie

Garantie

Bij IPTV Groothandel streven we ernaar om producten van de hoogste kwaliteit te leveren die aan uw verwachtingen voldoen. Daarom willen we u graag informeren over onze garantievoorwaarden.

Wettelijke garantie

Voor alle artikelen die u bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Dit betekent dat het product moet voldoen aan de verwachtingen die u als consument redelijkerwijs mag hebben. Mocht een product niet aan deze verwachtingen voldoen, dan zullen wij er alles aan doen om het probleem op te lossen.

Fabrieksgarantie

Sommige producten kunnen ook gedekt zijn door een fabrieksgarantie. Deze fabrieksgarantie is een aanvulling op de wettelijke garantie en doet hier niets aan af. Indien van toepassing, vindt u informatie over de fabrieksgarantie bij het betreffende product.

Uw tevredenheid staat voorop

Bij IPTV Groothandel streven we ernaar om eventuele garantieclaims snel en efficiënt af te handelen. Uw tevredenheid is onze prioriteit en we zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met uw aankoop.

Heeft u vragen over onze garantievoorwaarden of wilt u een garantieclaim indienen? Neem dan gerust contact met ons op. Ons klantenserviceteam staat voor u klaar om u te helpen.