Levering

Bij IPTV Groothandel werken we samen met gerenommeerde vervoerders zoals UPS en DHL om ervoor te zorgen dat uw bestelling veilig en op tijd wordt afgeleverd.

Vervoerders

Onze standaard vervoerders voor het leveren van uw bestellingen zijn UPS en DHL. Deze partners zijn zorgvuldig geselecteerd vanwege hun betrouwbaarheid en uitstekende trackrecord op het gebied van bezorging.

Bezorging bij afwezigheid

Indien u niet thuis bent op het moment van bezorging, zal de vervoerder een aantal opties bieden. UPS en DHL zullen in de regel proberen om het artikel op een ander tijdstip opnieuw aan te bieden. Indien dit niet mogelijk is, kunnen ze ervoor kiezen om het pakket bij uw buren af te leveren of bij een afhaalpunt achter te laten. U ontvangt hierover een melding van de vervoerder, zodat u weet waar uw pakket zich bevindt en hoe u het kunt ophalen.

Wij streven ernaar om u zo goed mogelijk op de hoogte te houden van de bezorgstatus van uw bestelling, zodat u altijd op de hoogte bent van de levering.

Heeft u nog vragen over onze leveringsprocedure of over specifieke bezorgopties van UPS en DHL? Neem dan gerust contact met ons op. Ons klantenserviceteam staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.