Retourbeleid

Retourbeleid IPTV Groothandel

Dit retourbeleid beschrijft de procedures en voorwaarden voor het afleiden van producten die zijn ingewikkeld bij "IPTV Groothandel".

1. Retourvoorwaarden

1.1. Producten kunnen worden gekocht binnen 30 dagen na ontvangst van de bestelling.

1.2. Producten moeten in de originele staat worden gekocht, inclusief alle originele verpakkingen, accessoires en labels.

2. Retourproces

2.1. Neem contact op met de klantenservice van IPTV Groothandel om een ​​retourverzoek in te dienen. Vermeld het ordernummer en de reden voor de retournering.

2.2. Na goedkeuring van het retourverzoek ontvang je instructies voor het verzenden van het product terug naar IPTV Groothandel.

3. Terugbetalingen

3.1. Na ontvangst en inspectie van het afgesloten product zal IPTV Groothandel doorgaan tot verwerking van de terugbetaling.

3.2. Terugbetalingen worden verwerkt via dezelfde betaalmethode die wordt gebruikt bij de oorspronkelijke aankoop.

4. Uitgezonderde Producten

4.1. Sommige producten kunnen om hygiënische of veiligheidsredenen niet noodzakelijk worden gemaakt, zoals digitale inhoud van geactiveerde abonnementen.

5. Verzendkosten voor retouren

5.1. De kosten voor het retourneren van producten zijn voor rekening van de klant, tenzij anders schriftelijk is overeengekomen.

6. Aanvullende opmerkingen

6.1. IPTV Groothandel gebruikt zich het recht voor om retourverzoeken te elimineren als niet wordt voldaan aan de retourvoorwaarden.

6.2. Voor defecte of defecte producten, neem onmiddellijk contact op met de klantenservice voor verdere instructies.